Україна, Львів Друзі
+38(093)1818097, +38(032)2470122
Головна » 2013 » Квітень » 28 » Великодній набір для здоров'я Вашої дитини
22:20
Великодній набір для здоров'я Вашої дитини
здорова дитина На жаль, на сьогодні все менше дітей народжуються здоровими, багато з них втрачають здоров’я протягом шкільного віку. І таким чином, ми отримуємо хворобливу націю. Які ж чинники вливають на здоров’я дитини?
  Одним из основних чинників благополучного розвитку дитини є здорове харчування дитини. Харчування може допомогти попередити виникнення хвороби або ж навпаки — прискорити її появу. Тому в питаннях харчування дитяти батьки повинні проявити максимум уважності та настороженості. Пам’ятайте: харчові звички у дитини також формуються на прикладі харчових уподобань батьків.

Здорове харчування дитини повинне включати усі групи харчових продуктів: м’ясо, молочні продукти, рибу, овочі, фрукти, горіхи, цільнозернові продукти. Їжа дитини має бути багатою на вітаміни, мікроелементи, клітковину, жири і вуглеводи. Краще всього готувати свіжі блюда, причому велику частку в харчуванні дитини повинні займати овочі, фрукти і зелень. Риба має бути присутньою в раціоні дитини не менше, ніж два рази на тиждень, оскільки саме вона багата на вітамін С, жирні омега-3 кислоти. Усе це є надзвичайно корисним для здоров’я малюка в довгостроковій перспективі і дасть можливість зберегти гарне здоров’я і зміцнити імунну, серцево-судинну і кістково-м’язову системи.

Нажаль не завжди вдається дотримуватися здорового раціону. Тай якісить продуктів вирощених за новітніми технологіями бажає бути кращою...

Замовляйте Великодній набір для здоров'я Вашої дитини до 20.05.2013р.,
та отримай подарунок

Біокальцій для дітей - 2 уп.
Біоцинк, (Капсули з цинком ) -2 уп.
Подарунок:
Антиліпідний чай - 2 уп.
Біоцинк, (Капсули з цинком ) -1 уп.

«Здоров’я маємо — не дбаємо, а втративши — плачемо»

Замовляйте за тел.(032)2470122; (093)1818097


Категорія: Акції | Переглядів: 1600 | Додав: capital2008 | Теги: Акція, кальцій для дітей, велекодній подарунок, цинк